Jan 11, 2012, 11:59 PM

Маги 

  Poetry » Love
343 0 1

Къс от нежност, обвит във дим.

Лунно цвете, сковано в лед.

Тайнствен поглед неустоим.

Глас с аромат на лотос.

 

Рисунка на нежна мечта.

Нота, почувствана в нощта.

Искрица на надежда расте

от целувка с пеперудени криле.

© Владимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??