Аз съм истинска, топла, добра
и живея живота красиво.
Правех грешки и късно разбрах,
че съм тук, за да бъда щастлива.
Много дълго мълчах може би,
много дълго от себе си бягах.
С остър камък смеха си разбих
и сърцето си с обръчи стягах.
Днес съм слънце, мечти и любов,
летен дъжд и дъга многоцветна,
нежни трели на птичия зов.
В мен душата отново прогледна.
Този свят е със син ореол.
Аз съм малка човешка вселена
и "обичам" е моят глагол.
----‐--‐---------------------------------
А стихът е подарък от мене!
© Nina Sarieva Все права защищены