1 мар. 2021 г., 07:56

Март 

  Поэзия
326 0 4

 

Февруари тръгва си с тъга.
Март се приближава и се смее.
Виж, разплисква весела дъга
в синьото над нас. И хубавее

 

мартенският свят с надежди  сто.
Чучулига стрелка се в простора.
Клон напъпил маха ни с листо,
а тревите хукват като хора.

 

И забързан ласкавият ден
търси Пролетта, към нея тича.
Радостта бълбука в теб и в мен.
Някой някого ще заобича.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??