Парче по парче -
съшита мечта.
Подхвърлена на вятъра,
вихър с нея играй. Изгаря я.
Нова деня озарява,
изгрява на челото.
В белота сияе света.
След цвета идва семето.
Дреме съвестта,
чака си времето.
Обесена на дърво,
честта е мечта за
нашето поколение!!!
© Василка Ябанджиева Все права защищены
/Обесена на дърво
честта е мечта за
нашето поколение!!!/
Това е чистата истина!Поздрави мила!!!