12 июн. 2007 г., 21:43

Между Рая и Ада 

  Поэзия
598 0 8

                                                                на един Приятел
                                                                                            
Между Рая и Ада,
където е тънкият улей на разума,
изтича сърцето ми.
От дъното
на своето минало
с пръсти изтръгвам живота си
и търся обичта си забравена!
Но тичам все още топла и чувствена!
Нажежени релси
препречват ми пътя
и гари ме викат да спра...  
Не ли късно, Приятелю?!
От върха на годините
изморена, невярваща
през тънкият улей на щастието
между Рая и Ада
да търся пак любовта?!!!
                                                
12.06.2007г.


© Женина Богданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??