10 окт. 2010 г., 12:20

Минава... 

  Поэзия
804 0 8

***

Сега да ме опишеш, че ме няма,
из минало ще плисна като мрак.
По снимките не толкова голяма,
аз маските ще ти гадая пак.

Хареса ми дотолкова да бъда
непреходна, без чуждов похлупак.
Без детството си щях да съм недъга.
Запазих го до мъдрост чак.

Оттук все мога да слепея
за другостите в този свят.
По-лесно е, когато не умея.
По-трудно е... да бъда враг.

© Арлина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??