8 сент. 2007 г., 11:10

Млади ветрове 

  Поэзия
605 0 9
Млади
буйни ветрове
във душата
ми се лутат.
С разрошени коси
вилнеят,
изгубили
са
Пътя.

Нейде чакат ги
безкрайни
плажове
самотни,
със своя
ситен пясък,
като сол.

И тихите ти стъпки.

Морето ще отмие
дирите ти,
по брега оставени,
но няма как да
заличи ония,
които са
в
душата ми.


Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??