6 мар. 2010 г., 20:24

Моето чудовище 

  Поэзия
543 0 0



Безлунна нощ и плътен мрак

и, сред страдания роден,
във мен се впива като враг
пак спомен вечен... притаен...

Оголва рани със зъби
и с нокти яростно напира
напред към  моите гърди.
Чудовището-минало намира

отново път към болното сърце.
И, взело го във хищните ръце,

показва се с усмивка зла...

от всяко срещнато навън лице,

припомняйки ми в дни и часове,

че винаги ще е така.

© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??