13 июн. 2014 г., 01:35

Може би Прераждане 

  Поэзия » Философская
340 0 0

Камбанен звън се носи от далече.

В тихата утрин... звъни!

Тъжно, за сбогом отеква...

А може с звъна си...

пътя да сочи!

На душата изгубена там.

Камбаните бият далече...

За сбогом със звън,

изпраща смъртта.

А също да бъде отворена

Божия райска врата...!

Камбаната бие далече...

Чувам дете да се смее!

Светът се преражда отново

и в усмивката детска

                живее!

 

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??