7 дек. 2007 г., 12:20

Молба 

  Поэзия » Любовная
572 0 11

Позволи на моите очи

да те пият като светло вино,

малки глътки  - бисерни сълзи

да нашепват тихо твойто име.

 

Позволи на моите ръце

като вятър тих да те обвият,

да докоснат милото лице

и в простора необятен да се скрият.

 

Позволи на моето сърце

дълго, дълго тебе да обича,

жив да пази спомена за теб,

ако няма вече да те виждам.

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??