4 нояб. 2021 г., 13:16

Моят Дом 

  Поэзия » Любовная
273 0 2


Моят дом

 

Моят дом е ръждива, клетка студена
в която съм затворен да живея сам,
по-рождение нося душа наранена
и парчета спомени, от живот умрял.

 

Моят дом е тъмница, влажна и студена
от която аз съм измръзнал и ослепял,
тук живея с тъга предопределена
и нищо добро и светло не съм видял.

 

Моят дом е клетка ръждива и тъмна, 
намираща се в безкрайна пустота
и аз с душата своя, бродя мъчна
по-подгизналите ъгли от самота...

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??