Ден. Улици. И хора.
Вървя объркана нанякъде.
Накъде отивам?
Откъде се връщаш?
Не знаем.
Да се спрем ли?
Стъпка. И вървим отново.
Към бъдещето? Към мечтите.
Нощ. Улици. И хора.
Вървя замаяна натам.
Усмивка. Ти ме чакаш.
Срещаме се най-накрая.
Луната ярка е,
звезди - безчет.
Полунощ. Улици. Без хора.
Мечти? Любов?
И после мрак.
© Христина Все права защищены
поздрав!