Jan 26, 2012, 10:24 AM

Моят живот 

  Poetry » Other
422 0 1

Ден. Улици. И хора.
Вървя объркана нанякъде.
Накъде отивам?

Откъде се връщаш?

Не знаем.
Да се спрем ли?

 

Стъпка. И вървим отново.

Към бъдещето? Към мечтите.

 

Нощ. Улици. И хора.
Вървя замаяна натам.
Усмивка. Ти ме чакаш.
Срещаме се най-накрая.
Луната ярка е,
звезди - безчет.

 

Полунощ. Улици. Без хора.
Мечти? Любов?
И после мрак.

© Христина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??