25 мар. 2008 г., 22:34

Моята Любима 

  Поэзия » Любовная
772 0 1

Моята любима, тя е единствена, неповторима.
Като цвете, разцъфнало над полето,
като звезда, изгряла на небето,
като ангел, бродещ по света,
тя порази моята душа.
Показа ми що е болка и що е самота,
наказа ме да те обичам, че чак на себе си да не приличам.
Зърнех ли те, всичко в мен изригва.

Чувства, непосилни за човешката душа,
аз таях в мен и се молих ден след ден,
само ти единствено да си до мен!

© Юли Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??