Боже, върни в нас светлината,
децата ни от пороците пази!
Премахни култа към парата,
пречисти ни от злоба и омраза!
Нека всеки днес свободно да диша тука,
да обича ближния си и добро да прави!
Сред трудностите дай опора и сполука,
нека бъдем силни, бодри, живи, здрави!
Умножи ни вярата в човека,
на слабите в беда помогни!
Дай на отчаяните хора утеха,
в душите ни идеал вдъхни!
© Георги Все права защищены