6 июл. 2010 г., 15:23

Мулбъ 

  Поэзия
602 0 0

 МУЛБЪ

 

Гуспожу/гуспудини увъжаими,

нъ мен ми викат Джориту Пирфектното!

Защоту чистим както ний си знаими,

ма сичку праим супиро пирфектно...

 

Ни нъ и срам дори и в туълетнъ

дъ бръкним – па каквоту си нъмерими

и чистими – дукату просту светни!

Та посли дажи ний нъ ней съ зверими!

 

Госпожо/гуспудини, можим дажи

дъ въ убслужим секак и утсякъди.

Ма първу значи треба дъ въ мажим

и посли дългу чистими въ яката...

 

Накрая можи във вълутъ секаква

дъ нъ плътити - ама цифра яка!!!

Чи то за кво живей тугаз чувекъ,

аку не бръкни яко у къймака...?

 

06/07/2010

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??