31 мая 2018 г., 07:57  

Мъглица-Царица 

  Поэзия » Для детей
557 10 11

Рано, рано се извила
над зората, като свила,
бяла, пухкава мъглица -
на върхарите царица.
И разстлала мигли дълги
по полета и по хълми,
с благослов, от тях росата
да покапе по цветята.

© Миглена Миткова Все права защищены

Добро утро, приятели!

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??