31.05.2018 г., 7:57 ч.  

Мъглица-Царица 

  Поезия » За деца
550 10 11

Рано, рано се извила
над зората, като свила,
бяла, пухкава мъглица -
на върхарите царица.
И разстлала мигли дълги
по полета и по хълми,
с благослов, от тях росата
да покапе по цветята.

© Миглена Миткова Всички права запазени

Добро утро, приятели!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??