May 31, 2018, 7:57 AM  

Мъглица-Царица 

  Poetry » For kids
556 10 11

Рано, рано се извила
над зората, като свила,
бяла, пухкава мъглица -
на върхарите царица.
И разстлала мигли дълги
по полета и по хълми,
с благослов, от тях росата
да покапе по цветята.

© Миглена Миткова All rights reserved.

Добро утро, приятели!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??