Мъжете не умеят да обичат.
Не спазват романтични правила.
След своите нагони често тичат.
Това им е в природата стила.
Не пишат нито стих, нито балади,
Не пеят под прозореца красиво.
Не свалят, ни прескачат те огради,
а изгревите винаги проспиват.
Не подаряват ни букет, ни цвете,
не плащат даже бързото кафе,
спирачки нямат никак на ръцете
и ласките им не са кадифе.
Мъжете не умеят да обичат,
защото любовта не е умение.
Щом две души в безкрая се привличат,
светът ги гледа просто с примирение.
© Таня Гулериа Все права защищены