Дори да искам, не мога да го кажа -
обещах си преди време да мълча,
не исках никога да идва краят
и мълчалива аз ще си вървя.
Казват - времето лекува рани,
но сигурна съм - мен ще ме боли,
дори да минат сто години
раната в сърцето ще кърви.
... Нека за последно те погледна
и огъня в очите ти да потуша,
сълзите си по теб като подарък ще оставя,
и, мълчалива, аз ще си вървя...
© Румяна Михалева Все права защищены