21 июн. 2007 г., 22:40

На... 

  Поэзия
1050 0 5
Не мога да повярвам,
че с тебе преоткрих света.
Усмихвам се и струва ми се някак странно.
Вазможно ли е, питам се сега.
До вчера плачех безутешно,
а днес усмихвам се дори на падналите
есенни листа.
Поглеждам в огледалото
и сякаш непозната гледа ме от там.
С усмивка ведра,
щастие от мен струи
и щастието си има име,
знаеш, че е твоето, нали...

© Валя Митова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??