27 окт. 2009 г., 11:30

На Арихо - неземния 

  Поэзия
653 0 1

 

Довлече се от някаква звезда,

в  галактиката ни била, но пък  незнайна.

Нe съм я чувала,  ала от там, разбрах,

с красив ум били съществата им.

Създаден е  от  чисти  сетива,

прекрасни думи свежо ни поднася.

Защо ли спря се той  на нашата Земя!?

Оглежда  кротко, коментар подметне.

Какво ли дири тука да намери!?

На  нас ни  липсва  тази  красота,

и ум, и разум, като неговия...

© Юлиана Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??