17 сент. 2007 г., 21:11

На едно непораснало още момиче 

  Поэзия
1144 0 30


                                     Къде сте, мънички феи,
                                     защо сте заспали?
                                     Като камбанка звъни
                                     сърчице от кристали
                                     на нежно момиче
                                     с душата на цвете.
                                     Отворете очички,
                                     звезден прах поръсете,
                                     да блесне с премяна
                                     от обич омайна,
                                     по пътека да тръгне
                                     под звездица сияйна.



                                         
                                                        Благодаря на Валентина-Jantreya
                                           която ми подсказа, че и вълшебниците
                                           понякога   спят и не ни чуват и виждат

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??