23 дек. 2011 г., 12:00

Нa Коледа стават чудеса 

  Поэзия » Любовная
995 0 10

                                           На музата

 

Изваяна от моите желания,

рисувана от сънищата мои,

жадувана във хиляди послания,

отнела ми до капчица покоя,

 

намерена във миг на вдъхновение,

изгубена след дългата раздяла,

завърнала се с кротост и смирение,

приела ме в прегръдката си бяла...

 

Ти си за мен единственото нещо,

което съм желал да притежавам...

И тази нощ – пред коледните свещи

на чудото аз пак ще се надявам...

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??