Не съм красива, нито пък чаровна
и нямам блясъка на филмова звезда.
Не гоня мигове и блянове лъжовни,
накарали ме в миг да полетя.
И не тръпна от изкуствени милувки,
родени в ласките на някой мъж,
усетил топлина във моите прегръдки,
за да измия раните му като дъжд.
Не се вживявам в театрални сцени,
а вярвам в силата на собственото Аз!
Роди ме бурята, от вятър съм зачената
и нося във крилете си южняшка страст!
© Сияна Георгиева Все права защищены
а вярвам в силата на собственото Аз!
Поздравявам те и нека винаги (съдържание и форма)сияеш за наша радост в стиховете си!!!