26 мар. 2013 г., 20:01

На Ники 

  Поэзия
583 0 1

Едно момче с усмивка голяма

лежи там, в черната пръст

и между нас вече го няма,

остана само името на белия кръст.

 

Защо си тръгна, защо ни остави,

сега за тебе всички скърбим.

,,Защо, Ники, защо го направи?!" -

със сълзи на очи тихо мълвим.

 

Около нас обикалят весели спомени,

яхнали колело с бели крила,

много сълзи бяха и ще бъдат отронени,

моля те, върни се, на парка ела.

 

22.03.2013 г.

 

Обичаме те!

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??