12 мар. 2011 г., 11:31

На рождения ден на жена ми 

  Поэзия » Любовная
1135 0 16


НА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ЖЕНА МИ

 


Като песен, запята отдавна

и още несвършила,

като свещица, току-що припламнала

в храма ми мръсен

 

и димен от его зловещо

приседна до мен,

за да ми кажеш нещо

точно на рождения си ден.

 

Беше нежно, беше много мило,

безсловесно, като крехък креп,

а ми вдъхна дух и сила,

както млада като бе.

 

11.03.11г

 

 

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??