1 мар. 2010 г., 08:36

На ръба на света 

  Поэзия » Любовная
936 0 28

 

Плахо зад облаци слънцето скри се,

капчици дъжд отрони небето,

вятърът стихна, усетил че с тебе

свещичка запалихме на небето.

 

От твойта прохлада дойдох да отпия,

че огън гори ми отколе в сърцето,

рано, без време, отвориха се вратите

на най-щастливата ни поема.

 

Вятър подухва, дъждец ромоли,

а нашата свещичка не гасне -

приседнах до теб на ръба на света,

който никой не знае колко е светъл.

 

 

Честита Баба Марта!

Да сте бели и  червени, весели и засмени!

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??