21 июн. 2022 г., 09:10

На сутринта 

  Поэзия » Любовная
180 1 2

      

      На сутринта

 

Градът събуди се на сутринта,

целуна облака в небето

и поздрави ме с нежна красота,

докоснала сърцето.

 

В прозореца ми слънчев лъч блести,

цветът е бледожълто, златно

и стаята ми сякаш украси    

сиянието необятно.

 

За миг видях те пак така красив,

роден за мен от светлината,

и ти направи този миг щастлив,

и ми донесе красотата.

 

На утрото във сините очи

лицето ти към мен пътува,

ти със усмивката си ме дари,

с любов, която съществува.

 

                    Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??