1 июл. 2021 г., 23:00

На теб, която си в мен ... 

  Поэзия
295 0 2

 

 

 

Посланията твои влюбено-нежни

говорят ми тъй топло и предано.

В душата ми вихриш виелица снежна.

Тръпен чета те в тиха безнадеждност.

Лъхат ме желаните твои аромати

в мъжката моя затихваща есен

и напомнят ми най-арогантно

колко от мен далече си

и как обречен съм

да те любя само със песен ...

Обич моя, мой празник!

Сливам се с теб,

в прегръдка душевна унесен ...

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??