27 февр. 2011 г., 19:31

Начало 

  Поэзия
713 0 10



краят на февруари

краят на провлачена зима

настъпва оживление

и надежди

клоните обсипват

в очакване да разцъфтят

 

началото на март

последни зимни вопли

но пролетта е силна

животът се възражда

за благоденствие

с любов

 

затваря февруари календара

край на стягащия лед

пристъпва смело март

с напомняне за виелици и сняг

но отваря път

към теб

 

 

 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??