Feb 27, 2011, 7:31 PM

Начало 

  Poetry
668 0 10



краят на февруари

краят на провлачена зима

настъпва оживление

и надежди

клоните обсипват

в очакване да разцъфтят

 

началото на март

последни зимни вопли

но пролетта е силна

животът се възражда

за благоденствие

с любов

 

затваря февруари календара

край на стягащия лед

пристъпва смело март

с напомняне за виелици и сняг

но отваря път

към теб

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??