30 апр. 2014 г., 21:02

Награда 

  Поэзия » Философская
333 0 0

                                                  Награда

 

 

                        Не съм аз  робиня. Избраница жрица

                        На словото пратено свише,

                        Разтварям се цялата. В слух се превръщам

                        И песен Небето с мен пише...

                        Поглъщам  с  наслада  живителна  сила.

                        Плътта  ми  ликува  с  любов.

                        Сърцето  престава  с  ума  да  флиртува

                        И  вече  съм  цялата  зов.

                        Ръцете послушно със пръстите точни

                        Намират  най-вярната струна.

                        Тогава  забравила  всичко,  аз  пия

                        Награда  за  мене от Трона...

 

© Стойна Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??