синьо небе
поне облаче да имаше
а то
съвсем синьо
бреза
снежно бяла
с листенца зелени
притихнали
няма вятър
да ги погали
птица
в клоните на бреза
човчица отворила
мълчи
без вятър
без облаче
няма дъжд
въздухът трепти
(както мисълта ми за теб)
жега
© Ласка Александрова Все права защищены
/както мисълта ми за теб/
Прекрасно пресъздадено състояние.