Aug 4, 2008, 6:59 AM

нажежено 

  Poetry
645 0 21

синьо небе
поне облаче да имаше
а то
съвсем синьо

бреза
снежно бяла
с листенца зелени
притихнали
няма вятър
да ги погали

птица
в клоните на бреза
човчица отворила
мълчи

без вятър
без облаче
няма дъжд
въздухът трепти
(както мисълта ми за теб)

жега


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??