19 сент. 2009 г., 00:55

Накратко 

  Поэзия » Любовная
485 0 2

Накратко

Не мога да заспя. Превзел си съня ми,
най-нахално, без рицарска броня и кон.
Сърцето ми шепне най-нежните думи
и един обичлив фейлетон -

за двама, които не знаят покой,
безумно обичат се... Досущ като нас.
Аз твоя съм, ти безкрайно си мой,
и знам, че не спиш в този тъй късен час.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??