Sep 19, 2009, 12:55 AM

Накратко 

  Poetry » Love
486 0 2

Накратко

Не мога да заспя. Превзел си съня ми,
най-нахално, без рицарска броня и кон.
Сърцето ми шепне най-нежните думи
и един обичлив фейлетон -

за двама, които не знаят покой,
безумно обичат се... Досущ като нас.
Аз твоя съм, ти безкрайно си мой,
и знам, че не спиш в този тъй късен час.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??