18 июн. 2016 г., 18:16

Напиване от мъка 

  Поэзия » Другая
334 0 2

Когато идват мисли тежки,

никой лесно не заспива.

И тъй във спазми и болежки

неусетно се напива.

 

Така си мъката забравя

и душата мир намира.

Но тялото си в пръст заравя-

бавно всъщност си умира.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??