Jun 18, 2016, 6:16 PM

Напиване от мъка 

  Poetry » Other
329 0 2

Когато идват мисли тежки,

никой лесно не заспива.

И тъй във спазми и болежки

неусетно се напива.

 

Така си мъката забравя

и душата мир намира.

Но тялото си в пръст заравя-

бавно всъщност си умира.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??