10 июн. 2010 г., 14:29

Напред и нагоре 

  Поэзия » Любовная
562 0 1

Можех да продължавам напред и сама.

Винаги можех и винаги виждах далече.

А после ти се случи, а с тебе - любовта.

Без никого до себе си не мога да съм вече.


Не местú планини, не ми сваляй звезди - 

просто стой до мен и всичко ще преборя.

Мога да се справя, само за лека нощ ме целуни.

Продължавам. Със тебе. Напред и нагоре.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??