Jun 10, 2010, 2:29 PM

Напред и нагоре 

  Poetry » Love
558 0 1

Можех да продължавам напред и сама.

Винаги можех и винаги виждах далече.

А после ти се случи, а с тебе - любовта.

Без никого до себе си не мога да съм вече.


Не местú планини, не ми сваляй звезди - 

просто стой до мен и всичко ще преборя.

Мога да се справя, само за лека нощ ме целуни.

Продължавам. Със тебе. Напред и нагоре.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??