Опита покрай мен да минеш с пълни шепи
измислена любов. И съблазнителен
да ме докоснеш огнено. И в слепи,
кухи дни да чакам изкусителят,
до който няма никога да стигна...
И няма да се чакаме до гроб.
Аз само мъничко привикнах
със тебе и нарекох те "Живот"...
© Силвия Маринова Все права защищены