25 мая 2019 г., 11:19

Натюрморт със слънчоглед 

  Поэзия » Другая
539 5 4

Стрък със златна корона

озарява земните мисли

и разхожда по небосклона

любовта, с нейните истини.

Прецъфтява часът за кафе.

Зеленее плодът на обяда.

С лека ръка върху му посяга

вечерта, преди с нас да избяга

с онова, сред което се зрее…

Искаш ли, някога, двамата, пак…?

Виж! Слънчогледът се смее...

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??