10 мар. 2022 г., 21:38

Не искам 

  Поэзия » Любовная
230 0 2

Защо в съня ми идваш пак?!

Върви си, тук не си желан!

Аз продължих напред, успях!

И няма пак да се предам!

 

Изтръгнах те от мислите...

А трудно бе, едва успях

Не идвай във съня ми, не!

Аз вече те преодолях...

 

Раните ги излекувах

и белезите заличих, 

Не искам да те сънувам,

да ме гледаш с тези очи...

 

Не искам да ме целуваш,

в ръцете си да ме държиш,

Не искам да се шегуваш,

смехът ти до мен да ехти...

 

Защо те сънувам, защо?!

Не мога пак да те губя!

И как да си вярвам, като

не искам да се събудя?!...

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??