27 дек. 2008 г., 00:35

Не остана време 

  Поэзия » Философская
681 0 1

Не остана време

Не остана време да заплача, да заплача.
Легнах и заспах.

Нищо, че навън във здрача
може би любов гореше.
Нищо, че навън във здрача
може би светулки светеха.
Нищо, че навън във здрача
може би цигулка плачеше.

Не остана време...
Легнах и заспах.
Не остана нищо живо
окол' мене.
   Мъртва бях.

(написано на: 28.11.1988 г.)

© Величка Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Доста мрачно настроение е провокирало написването на този стих...
    Хубаво е, че е било отдавна. Поздрав!
Предложения
: ??:??