16 янв. 2010 г., 11:48

... не остава любов 

  Поэзия
877 0 3

Къде отиде в мен детето,

което смееше се тъй щастливо.

В очите жажда за живот

крещеше.

А сега...

е толкоз мълчаливо.

А душата...

тя къде е?

Явно

изгубена е някъде по пътя,

по който се опитвах да порасна,

а всъщност хубавото в мене

отдавна в друго то прерасна.

И вместо повече усмивки,

животът даде ми урок -

понякога се случва да няма виновни,

любовта просто... не остава любов.

© Калпазанче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??