9 янв. 2009 г., 20:35

Не оставяй любовта... 

  Поэзия
987 0 7
Не оставяй любовта да си замине,
недей, за Бога, и за миг не я оставяй,
дори земята да премине и небето даже да премине,
дори в смъртта си свойта обич отстоявай.

Не оставяй любовта да се погуби,
дори да виждаш, че е трудна, забранена,
и заради тази обич всичко да загубиш,
не оставяй любовта си, щом е споделена.

Не оставяй любовта да се удави
на думите в лъжовното изкуство,
и заслепен от други чувства, да забравиш,
че любовта е истинското чувство.

Не оставяй любовта да си замине,
защото ще зараснат раните в душата,
болката - и тя ще да премине,
но ще остане само пустотата...

© Стефан Сингелудис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??