Не се обаждаш вече,
във някой малък час,
просто ей така,
за да чуеш моя глас.
"Така ми липсваш,
мое малко
бубулече мече" -
едва ли ще го чуя вече...
Тъгувам много
и във мен боли,
но по-добре недей,
не ми звъни!
Искрящата усмивка
и топлите очи -
аз моля те,
със тях ме запомни!!!
© АсЛана Все права защищены