14 июл. 2017 г., 09:59

Не свеждам главата пред мигове трудни 

  Поэзия » Философская, Другая
386 3 4

   Не свеждам главата

пред мигове трудни

          и нивга

не падам

по дух.

Не мога

да плача...

        и болки

да жалвам

              не мога

да хленча от страх...

        но всякогаш мога

       чудовищни бури

чрез своята мощ

         да творя...

и с тях да препускам

         по пътя безкраен

                да будя навред

                             свобода!

   Представа си нямам

що значи "назаде"...

и "граница" що е...

             не знам...

Но имам представа

що значи "напреде"

      и зная какво е

"безкрай"!

               

© Андрей Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??